Sfinții părinți despre prietenie și încredere

Preț: 9,79 RON

Sfinții părinți despre prietenie și încredere, selecție texte, introd. și coment. de Ionuț Vișan, vol. publicat cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, București, Ed. Cuvântul Vieții, 2020, ISBN: 978-973-7866-99-8.

La Editura Cuvântul Vieții a Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a apărut Volumul Sfinții Părinți despre prietenie și încredere, cel de-al VI-lea volum al colecției „Sfinții Părinți pe înțelesul tuturor”, care reunește texte patristice referitoare la prietenie și încredere și comentarii realizate de Domnul Ionuț Vișan.

Acest volum adresează publicului invitația de a reflecta asupra sentimentului nobil, sincer, lipsit de vicleșug, numit prietenie și la unul dintre cei mai importanți factori care o întrețin: încrederea. Învățăturile patristice din acest volum reactualizează atât sensul real al prieteniei și al importanței încrederii dintre două persoane, dar, în egală măsură, constituie și un îndreptar menit să cultive relația de prietenie dintre om și Dumnezeu, caracteristica definitorie pentru ambele direcții fiind dragostea sinceră, în care nu-și are loc nicio urmă de egoism.

Lucrarea poate fi achiziționată de la magazinele Tipografiei Cărților Bisericești și ale Serviciului Colportaj al Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Selecție texte, introducere și comentarii de Ionuț Vișan.